Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2006

PodCasting

Παλεύω και εγώ ο κακόμοιρος να μπω στο κλίμα και στις μόδες του μοντέρνου διαδικτύου, με άλλα λόγια μετά την αποδοχή των blogs άρχισα να ακούω διάφορα podcasts. Με αφετηρία τα PodcastAlley, PodCast directory και το Podsafe Music Network άρχισα και εγώ το touring στα podcast.

Η αλήθεια να λέγεται, άκουσα αρκετή σαπίλα (κυρίως αμερικάνικη και λίγη βρετανική), αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι ξεχώρισα μερικά απ’ αυτά.

Keith and the Girl

Νεοϋορκέζικο ζευγάρι, συζεί από το 2002 και άρχισε το podcasting το Μάρτιο του 2005. Ανήκουν στην κατηγορία “Spoken Word”, και χαρακτηρίζονται από τις συζητήσεις τους σε θέματα που άλλοι δύσκολα καταπιάνονται. Κορυφαία σημεία είναι οι διαφωνίες τους. Έχουν στο ιστορικό τους 201podcasts.

Προσπάθησα να βρω και ελληνικά podcasts και ανακάλυψα το http://vrypan.net/radio/category/radio/ κάτι σαν directory με δαύτα. Να πω την αλήθεια δεν άκουσα πολλά αλλά από τα 2-3 ξεχώρισα αυτό του papo.

PapoCast

Το podcast του Papo αφορά κυρίως σε τεχνολογικά θέματα και διακρίνεται από το ενδιαφέρον του για τη Java . Στα θετικά του συγκαταλέγονται οι μουσικές του επιλογές.

2 Comments:

Blogger javapapo said...

Να σαι καλα για τα καλα σου λογια! στειλε μου σε email τον λογαριασμο σου (στο paypal γιατι ειμαστε και trendy geeks) χεχεχεχ!

21:22  
Blogger mpeimpiii said...

Δεν είναι θέμα καλού λόγου, ούτως ή άλλος δε σε ξέρω καν και αν λάβεις υπόψη σου ότι τα λόγια μου συνήθως δεν είναι καλά θα καταλάβεις ότι είναι η αλήθεια. Άκουσα 2-3 podcasts και το μόνο το οποίο βρήκα αποδεκτό ήταν το δικό σου. Καλό είναι να αναγνωρίζεις τον κόσμο που άρχισε κάτι αλλά αν η φωνή του είναι βαρετή και σου θυμίζει τον καθηγητή στο γυμνάσιο που κοίμιζε 35 άτομα μέσα σε 5 λεπτά τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

17:54  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home