Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2005

Εξωγήινη τηλεόραση

Εχθές το βράδυ αποφάσισα να δω τηλεόραση.. βράδυ ? μάλλον νύχτα πρέπει να το πω για να μιλήσω τη γλώσσα της τιβις! (η βραδινή ζώνη είναι μέχρι τις 00:00, μετά ακολουθεί η νυχτερινή ζώνη).


Εξωγήινοι Ι

Δε θυμάμαι ακριβώς την ώρα που άρχισε το σόου αλλά θυμάμαι ότι άρχισα με ΕΤ3 και ένα ντοκιμαντέρ για την ενέργεια.. Καλό ήταν, άρχισε να λέει για τη μορφή ενέργειας που χρησιμοποιούμαι, συνέχισε με στατιστικά (από αυτά που εμείς δε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε με τίποτα!) αναδεικνύοντας ένα προβληματισμό ύφους «μα που πάμε? Θα πεθάνουμε όλοι!» Το εντυπωσιακό του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ ήταν ότι ξαφνικά παρατάει τα σχόλια για τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και αρχίζει και μιλάει για την ενέργεια που χρησιμοποιούν οι εξωγήινοι και τα ΑΤΙΑ (UFO) !!! Το τελευταίο μισάωρο του ντοκιμαντέρ μίλαγε αποκλειστικά για εμφανίσεις ΑΤΙΑ στο μεγάλο αμέρικα!

Εξωγήινοι ΙΙ

Τελειώνει το ντοκιμαντέρ στην ΕΤ3 περίπου στις 2 παρά και εγώ μαζί με τον συνοδοιπόρο της δίπλα καρέκλας αποφασίζουμε να αλλάξουμε κανάλι.. μετά από ένα μικρό ζάππιν καταλήγουμε στο κανάλι του ΑΝΤ1, μας επηρέασε αρκετά μία ξανθιά πρωταγωνίστρια (και μία δεύτερη ξανθιά που δοκίμαζε ένα από αυτά τα wonder bra), κατά τ’ άλλα όλοι οι άλλοι ήταν μελαχρινοί. Το ζήτημα όμως δεν είναι τα χρώματα των μαλλιών των πρωταγωνιστών, αλλά το θέμα του έργου/σειράς. Το θέμα είναι τρεις εξωγήινοι (ένας από αυτούς είναι η πρώτη ξανθιά – σπουδαία κοπέλα φαινόταν και η μόνη με ταλέντο) οι οποίοι ζουν ανάμεσά μας, πηγαίνουν σχολείο και φυσικά ξέρουν γι’ αυτούς λίγα άτομα (οι υπόλοιποι τρεις πρωταγωνιστές δηλαδή). Τελικά περί σειράς πρόκειται «Υπόθεση Ρόζγουελ» λέγεται και η ιστορία της είναι το Smallville του σούπερμαν με άλλους 2 φίλους εξωγήινους και τους ίδιους έρωτες και προβληματισμούς.

Εξωγήινοι ΙΙΙ

02:30 Τελειώνει το Ρόζγουελ αλλάζω κανάλι και βλέπω στο STAR ένα παιδί να μιλάει για ρουκέτες, διάστημα και εξωγήινους!!! Αυτό ήταν, δεν είναι σύμπτωση! Αποκλείεται.. είναι τρίτη εκπομπή που αναφέρει εξωγήινους, η ταινία «October Sky»! Δυστυχώς σε αυτή την εκπομπή δεν έπαιζε καμία ενδιαφέρουσα ηθοποιός, οπότε δεν ασχοληθήκαμε και πολύ μαζί της. Συνεχίσαμε το ζάππιν ώσπου ανακαλύψαμε ένα ντοκυμαντέρ στο ΕΧΤRA 3 για..

Εξωγήινοι ΙV

Φυσικά για απαγωγές από εξωγήινους!!! Εκεί ακούσαμε και τα κλασσικά πειράματα που κάνουν οι εξωγήινοι στα ανθρώπια και τις εμπειρίες που είχαν/έχουν οι πιλότοι (ανθρώπια δηλαδή με πανοπλία αεροπλάνου, φτερά κλπ κλπ) με ΑΤΙΑ.

Δεν είναι δυνατόν, δε μπορώ να το πιστέψω, 4 εκπομπές για εξωγήινους μέσα σε 5 ώρες!! Τελικά θέλουν να μας πουν κάτι ή απλώς έχει πέραση το εξωγήινο ?